Media

Zumba® med Juha i media, listat i omvänd kronologisk ordning med senaste först.

 

"... Stort tack till Juha Takkinen för härliga zumbakvällar i Gamla Linköping ..." i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 19 augusti 2020

"Dagens Ros ... Sommarzumba - Stort tack till Juha Takkinen för härliga zumbakvällar i Gamla Linköping. Begränsat antal, socialt avstånd och utomhus gjorde att vi 70+are fick njuta latinomusik och dansa. -- Zumba Gold-dansarna (klicka på bilden för att se hela artikeln, i jpg-format).

 

"... [Tack till] Juha för att du har virtuell Zumba med oss ..." i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 8 april 2020

"Dagens Ros ... [till[ Juha Takkinen för att du har virtuell Zumba med oss. Härligt!" i Östgöta Correspondenten den 8 april 2020 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i png-format).

"... vår inspirerande ledare av Zumba ... generöst delat med dig av härliga rytmer ..." i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 25 november 2019

"Dagens Ros ... till Juha Takkinen, vår inspirerande ledare av Zumba. I många år har du generöst delat med dig av härliga rytmer och livsglädje." i Östgöta Correspondenten den 25 november 2019 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

"... för alla sköna måndagskvällar ... på dansbanan i Gamla Linköping" i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 27 augusti 2019

"Dagens Ros ... till Juha Takkinen för alla sköna måndagskvällar vi får dansa med dig på dansbanan i Gamla Linköping." i Östgöta Correspondenten den 27 augusti 2019 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"... en ... fantastiskt fartfylld och välordnad zumbamaraton ... " i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 24 maj 2019

"Dagens Ros ... till Juha Takkinen med gästinstruktörerna Kia och Mie för en som alltid fantastiskt fartfylld och välordnad zumbamaraton ..." i Östgöta Correspondenten den 24 maj 2019 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"... till vår härliga zumbaledare Juha Takkinen för allt arbete, entusiasm och inspiration ... " i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 19 november 2018

"Dagens Ros ... till vår härliga zumbaledare Juha Takkinen för allt arbete, entusiasm och inspiration som du alltid ger oss." i Östgöta Correspondenten den 19 november 2018 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"... till zumbadansande Juha Takkinen, för alla glädjekickar vi fått ... " i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 3 september 2018

"Dagens Ros ... till Juha Takkinen, för alla glädjekickar vi fått under sköna måndagskvällar på dansbanan i Gamla Linköping." i Östgöta Correspondenten den 3 september 2018 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"... till Juha som bjudit på fartfyllda zumbapass i poolen på LHC ... " i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 18 december 2017

"Dagens Ros ... till Juha som bjudit på fartfyllda zumbapass i poolen på LHC, för den smittande energi och glädje du sprider." i Östgöta Correspondenten den 18 december 2017 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"... till Zumba Juha [sic] för din glädje och energi ... " i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 8 juni 2017

"Dagens Ros ... till Zumba Juha [sic] för din glädje och energi, vi blir så glada när vi är på dina pass på onsdagar i aktivitetshuset [sic]." i Östgöta Correspondenten den 8 juni 2017 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"... med sin smittande glädje, energi och karisma ..." i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 17 maj 2016

"Dagens Ros ... till Juha Takkinen som med sin smittande glädje, energi och karisma fått oss att dansa Aqua Zumba och sjunga i poolen på Linköpings healthcare." i Östgöta Correspondenten den 17 maj 2016 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"Juha vill skapa zumbaglädje" i Östgöta Correspondenten den 5 januari 2015

"Jättekul att få vara olika karaktärer, att hålla på med olika stilar, säger deltagaren." (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format)

 

 

"Juha skapar Zumbaglädje" i Motala & Vadstena Tidning (MVT) den 5 januari 2015

"På söndagen anordnades ett zumbamaraton på Södergården. Dansglädjen i lokalen gick inte att ta miste på." (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format)

 

 

"Han är en enorm energiboost och glädjespridare ..." i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 8 december 2014

"Dagens Ros ... till vår zumba aqua[sic]-instruktör Juha Takkinen, som bjudit på härliga poolpartyn i höst i bassängen på LHC, som fått oss att båda[sic] dansa och sjunga i vattnet. Han är en enorm energiboost och glädjespridare." i Östgöta Correspondenten den 8 december 2014 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"... genom sin karisma, personliga koreografier och perfekt gehör för passande musikval ..." i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 7 november 2014

Dagens Ros från måndags- och torsdagsgruppen med Aqua Zumba på Linköping Healthcare: " ... till Juha Takkinnen [sic], som med finsk sisu genom sin karisma, personliga koreografier och perfekt gehör för passande musikval, entusiasmerat oss i över femtio pass zumba step på Korpen Collegium." i Östgöta Correspondenten den 7 november 2014 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).

 

"En heldag med zumba" i Linköpings Tidning/Kindaposten den 28 april 2014

"Den professionella zumbainstruktören Juha Takkinen började sin dag i Rimforsa, med ett gäng dansglada barn som ville delta i träningspasset Zumba Kids", i Linköpings Tidning/Kindaposten den 28 april 2014. (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).

 

"Dansens vecka: Juha Takkinen håller i Zumba [i Kinda]" i Dansens vecka-broschyr 2014

Inslag i broschyren "Dansens vecka i Östergötland" 2014: "Kinda: Juha Takkinen håller i Zumba Kidz [sic] ... Zumba Gold ... Zumba Step ... [och] Zumba fitness [sic]." (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i png-format).

 

"... för ett fullspäckat dansparty" i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 21 november 2013

Dagens Ros från deltagare vid Zumbathon-dansparty för Barncancerfonden, 10 november 2013, som tack i lokaltidningen den 21 november 2013: "till Juha Takkinen för fullspäckat dansparty, zumbathon, till förmån för Barncancerfonden den 10 november 2013 i Linköping." (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"Zvängig zumba har fyllt Folkets park i sommar" i Östgöta Correspondenten den 20 augusti 2013

En artikel i Östgöta Correspondenten den 20 augusti 2013, om Zumba Kids i Motala Folkets Park den 16 augusti 2013, Zumba för barn 4-6 år respektive 7-11 år (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).

 

 

"... som med sin entusiasm och glädje fått oss att dansa och skratta" i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 17 juni 2013

Dagens Ros från lärarna på Himnaskolan i Linghem, våren 2013, som tack i lokaltidningen den 17 juni 2013: "till Juha Takkinen som med sin entusiasm och glädje fått oss att dansa och skratta på onsdagarna. Hoppas vi får Zumba med dig i höst igen!" (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"Zumba fick Motala i svängning" i Östgöta Correspondenten den 10 juni 2013

En artikel i Östgöta Correspondenten den 10 juni 2013, om Zumbamaraton i Gamla Folkets hus i Motala den 8 juni med enbart manliga instruktörer, "Tre män och ett party" (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).

 

"Populär Juha leder höftgung och dans" i Östgöta Correspondenten den 22 maj 2013

En inspirerande artikel i Östgöta Correspondenten den 22 maj 2013, om Zumba Gold på Korpen Collegium (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format; en liten blänkare fanns med längst upp till höger på framsidan av tidningen också).

 

 

"Pedagogiskt och oemotståndligt" i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 26 april 2013

Dagens Ros från deltagare i Zumbaklass, våren 2013, som tack i lokaltidningen den 26 april 2013: "till Juha Takkinen, karismatisk och framförallt professionell zumba-instruktör, alla klasser, som på ett pedagogiskt och oemotståndligt medryckande sätt har förmåga att lyfta begreppet friskvård till partystämningsnivå." (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

"Juha är en uppskattad zumbainstruktör" i Linköpings Tidning/Kinda-Posten (LK) den 28 mars 2013

En artikel i Linköpings Tidning/Kinda-Posten om två timmar Zumba med Juha i Åsundahallen i Rimforsa den 24 mars 2013, arrangerat av Korpen Kinda (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format; en liten bild fanns med längst ned till vänster på framsidan av tidningen också).

 

"Träningsmaraton för entusiaster" i Östgöta Correspondenten den 17 december 2012

Ett jättefint reportage i Östgöta Correspondenten om Motalas första Zumbamaraton, som Juha arrangerade den 16 december 2012 (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).

 

 

"Äkta dansglädje" i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 13 december 2012

Dagens Ros från deltagare i Zumba Gold-kursen för Senioruniversitetet i Linköping, hösten 2012, som tack i lokaltidningen i december 2012: "till Linköpings Mister Zumba, Juha Takkinen, för en härlig termin, med äkta dansglädje för oss Gold damer [sic!], tisdagar på Fontänen." (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"Heta rytmer på Lithobadet" i Motala den 15 augusti 2012

Juha gästade Lithobadet i Motala den 15 augusti 2012 med Aqua Zumba (Zumba i grunt vatten) och lokaltidningen var där (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).

 

 

"Härliga och medryckande Zumba-pass" i Dagens Ros i Östgöta Correspondenten den 14 juni 2012

Dagens Ros från deltagare vid Zumba Gold-klasserna i Gamla Linköping, sommaren 2012, som tack i lokaltidningen i juni 2012: "till Juha Takkinen för hans härliga och medryckande Zumba-pass i Gamla Linköping." (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i jpg-format).

 

"Zumba Gold för kropp och själ" i Linköpings-Posten den 1 september 2011

Juha introducerade Zumba Gold i Linköping under Äldredagen den 1 september 2011, i samarbete med Korpen Linköping. Lokaltidningen var där (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).

 

"Cyklade från Linköping" i Jönköpings-Posten den 13 juli 2011

Juha cyklade till Gränna den 12 juli 2011 för att gästinstruera på Beach-Zumba med Mie Hellberg och Annika Brandin. Lokaltidningen var där (klicka på bilden för att läsa hela artikeln, i pdf-format).