Nyheter

Nyheter

Dansa loss i ditt eget vardagsrum till Virtuell Zumba® -- läs mer och boka plats via Boka.funfinn.com

 

Zumba® är som ett party på nattklubben eller på gatan med de gladaste människorna och till härlig rytmisk musik — och du är ständigt inbjuden. Det är spännande, glädjefylld och dansbaserad träning som är enkel, rolig och svettig och till huvudsakligen latinamerikansk musik. Du behöver inga förkunskaper! En varning dock: Zumba®träning kan vara vanebildande!

Juha Takkinen är certifierad personlig tränare (CPT, Certified Personal Trainer) och licensierad Zumba®instruktör, verksam huvudsakligen i Linköping, Motala och Vadstena med omnejd, beroende på uppdrag. Hos Juha får du 100 % Zumba®, både till passupplägg och den Zumba®passtyp du önskar dig som du önskar. Detta inkluderar Zumba® på land, med eller utan danshantlar, styrketräningsmaskiner och vanlig stol eller rullstol – eller Zumba® i vatten. Juha borgar för att du får en ordentlig och riskfri uppvärmning innan dansen kör igång. De fyra grundrytmerna salsa, merengue, cumbia och reggaeton finns alltid med i hans Zumba®pass, som kännetecknas av ett brett och varierat urval av rytmer. Passen avslutas med en ordentlig nedvarvning och stretch.

För en översikt av samtliga pass som Juha instruerar just nu, se Tider. För platsbokning, se Juhas bokningssystem.

Du kan även hyra Juha Takkinen för en Zumba®-aktivitet på invigningen, födelsedagen, arbetsplatsens friskvård eller jobbfestens dansuppstart, nattklubben, svensexan, möhippan, husfesten, föreningslägret, fitnessmässan, inspirationsdagen eller Zumba®maratonen. Du kan även få låtlistan anpassad till tillfället eller temat, som t.ex. Tema 1950-60-tal, Tema 1970-tal/Disco, Tema 1980-tal, Tema 90-tal, Tema Halloween, Schlager/Glitter, Brasilien, Svenskt eller Jul. Juha kan även leda ett Zumba Sentao®-pass med din stol som danspartner under konferensen eller på festen; eller ett Aqua Zumba®-poolparty i vattnet på stranden, i simhallen, på semesterorten, på kryssningen — varhelst det finns vatten i midje- till brösthöjd. Fantasin sätter gränserna! Se Priser för mer information.

PS! På en Zumba®-aktivitet kan alla vara med, ung som gammal, nybörjare och träningsvan. Inga förkunskaper krävs!