Evenemang 2013

Zumbathon™-dansparty för Barncancerfonden 10 november 2013

Söndagen den 10 november 2013 kl. 10-13 blir det stort Zumbathon™-dansparty i Linköping till förmån för Barncancerfonden! Samtidigt som vi svettas och har kul så skänker vi 75 % av intäkterna från evenemanget till Barncancerfonden.

 • Plats: Globenteatern, Snickaregatan 2 i Linköping (in på gården och ett stenkast från Linköpings Resecentrum)
 • Pris: 249 kr inklusive drop-in (barn under 12 år halva priset). Endast Zumba Gold 89 kr. Endast Zumba Kids 59 kr.
 • Med: Licensierade Zumbainstruktörer: Edit Gado, svensk spänst från Tranås, Fernando Brito, chilenskt schvung från Stockholm och Juha Takkinen, finsk finess från Linköping.

Välkommen till tre timmar dans, hopp och inspiration med tre olika instruktörer, från tre olika orter och tre olika länder; ett dansparty för alla åldrar och nivåer, med såväl Zumba Gold®, Zumba® Kids som Zumba Fitness®.

PS! Om du inte kan närvara och ändå vill bidra med en slant, eller skänka mer till Barncancerfonden, så kan du gå direkt till insamlingen på Barncancerfondens hemsida.

Preliminärt körschema:

 • kl. 9.30 Dörrarna öppnar: registrering, mingel och försäljning av lotter
 • kl. 10.00 Zumba Gold 45 min. med Juha Takkinen
 • kl. 10.45 Zumba Kids/Jr. 20 min. med Juha Takkinen
 • kl. 11.05 Uppvärmning med Aza Tjäder
 • kl. 11.15 Zumba Fitness 45 min. med Fernando Brito
 • kl. 12.00 Utlottning av Zumba Fitness- och tränings-dvd:er m.m. (lotter säljs vid entrén)
 • kl. 12.15 Zumba Fitness 45 min. med Edit Gado
 • kl. 13.00 Avslutning och gruppfoto.

Boka din plats på boka.takkinen.se. (Zumbathon™ är ett registrerat varumärke för välgörenhetsevenemang med Zumba Fitness® och används här med licens från företaget Zumba Fitness.)

PS! Klicka på bilden ovan för att få en pdf-version av affischen.

 

Tre timmar dansglädje och svett i Motala Folkets Park!

Plats: Motala Folkets Park, Nedre Rotundan (inomhus), Mariebergsg. 3
Tid: fredagen den 6 september kl. 16.30-19.30 (dörrarna öppnar kl. 16.00).

Pris: 180 kr (gäller förbokning fram till och med den 4 september, därefter 220 kr). Drop-in i mån av plats och endast kontant. Man kan även delta endast på Zumba Gold-passet för 80 kr eller Zumba Kids-passet för 50 kr (ange detta i kommentarsfältet vid anmälan). Under 12 år (barn) går för halva priset och i sällskap med fullt betalande deltagare. Juhas Zumbaklippkort inkl. Sommarkortet med utgångsdatum 2013-08-31 kan användas som delbetalning av maratonavgiften!

 • kl. 16.00: Dörrarna öppnar!
 • kl. 16.30: Zumba Gold med Juha
 • kl. 17.30: Zumba Kids Jr. 4-6 år och Zumba Kids 7-11 år med Juha
 • kl. 18.05: Zumba Fitness med Annika
 • kl. 18.55: Zumba Fitness med battlelåtar, med Juha & Annika
 • kl. 19.30: Avslutning och gruppfoto.

Välkommen till 100 % Zumba med två inspirerande och personliga Zumbainstruktörer: Annika Brandin, med en smittande dansenergi på Zumbapassen, ofta med bollywoodrytmer och battlelåtar i rockärmen, och Juha Takkinen, ett levande bevis på att även finska män kan dansa Zumba. Nu får både Motala åter igen chansen att känna musiken, släppa loss, svettas och ha kul till flera timmar Zumba! För första gången fylls Nedre Rotundan i Motala Folkets Park av Zumbatokiga och nyfikna deltagare, dansglädjen står högt i tak -- och alla kan vara med!

Efter maratonen blir det efterfest kl. 20.30 på Hotellet Bar o Grill vid Stora torget i Motala, med mat till självkostnadspris och mer mingel.

Medtag vattenflaska och handduk och till exempel en banan eller två för energipåfyllnad. Kom ombytt eller använd husets toaletter.

Mer info och boka plats på Boka.takkinen.se.

PS! Klicka på bilden ovan för att få en pdf-version av affischen.

Tre män och ett party. Motala och Linköping den 8 juni.

 • Plats i Motala: Gamla Folkets Hus, Östermalmsg. 104
  Tid: lördagen den 8 juni kl. 10-13.
 • Plats i Linköping: Dansens Hus (f.d. Linghallen vid Domkyrkan, i korsningen S:t Persgatan/Hunnebergsgatan/Ågatan)
  Tid: lördagen den 8 juni kl. 16-19. Efterfest till självkostnad på Nationernas hus kl. 20.00.

Pris: 180 kr (gäller förbokning fram till och med 5 juni, därefter 220 kr inklusive drop-in; endast kontant betalning). Man kan även delta endast på Zumba Gold-passet för 80 kr (ange detta i kommentarsfältet vid anmälan), inkl. fika. Under 13 år eller män går för halva priset i sällskap med fullt betalande deltagare.

 • 45 min. Zumba Gold med Juha Takkinen
 • 35 min. Zumba med Jerry Sivula
 • 35 min. Zumba med Eduardo Humeres
 • 30 min. Zumba med team- och battlelåtar, med Juha, Jerry och Eduardo.

Välkommen till 100 % Zumba med tre unika, manliga och personliga Zumbainstruktörer: Jerry Sivula, med finska rötter, som gick direkt från kroppsbyggare till att vara Borås ende manlige zumbainstruktör och med egen fitnessfirma; Eduardo Humeres, som har latinodansat sedan sin uppväxt i Santiago i Chile, innan han startade egna kurser i Göteborg och slutligen introducerade Zumba i Östersund för tre år sedan, numera boendes i Trollhättan; och Juha Takkinen, ett levande bevis på att även finska män med skånsk dialekt kan dansa Zumba. Nu får både Motala och Linköping chansen att känna musiken, släppa loss, svettas och ha kul till flera timmar Zumba! Såväl Gamla Folkets Hus i Motala som Dansens Hus i Linköping fylls med dansglädje -- och alla kan vara med! Efter maratonen i Linköping blir det efterfest på Nationernas hus kl. 20.00, med mat till självkostnadspris, mer mingel och mer Zumba.

Fika serveras. Medtag vattenflaska och handduk och till exempel en banan eller två för energipåfyllnad. Kom ombytt eller använd husets toaletter.

Mer info och boka plats på Boka.takkinen.se.

Tre timmar. Två instruktörer. Ett party.

Plats: Gamla Folkets Hus, Östermalmsg. 104, Motala

Tid: söndagen den 7 april kl. 10-13 (dörrarna öppnar kl. 9.30).

Pris: 180 kr (gäller förbokning, annars 220 kr vid drop-in; endast kontant betalning). Man kan även delta endast på Zumba Gold-passet för 60 kr, inkl. fika (ange detta i kommentarsfältet vid anmälan).

 • 10.00 Zumba Gold med Juha Takkinen
 • 11.15 Zumba Fitness med Nina Wallentin
 • 12.15 Zumba med battlelåtar, med Juha och Nina.

Tre timmar och 100 % Zumba med två unika och personliga Zumbainstruktörer: Nina Wallentin, med bakgrund som tävlingsdansare (tiodans) och kurser på dansskola i Norrköping och Juha Takkinen, ett levande bevis på att även män kan dansa Zumba. Nu är det åter igen dags för Motala att känna musiken, släppa loss, svettas och ha kul till flera timmar Zumba! Gamla Folkets Hus fylls med dansglädje -- och alla kan vara med!

Fika serveras. Medtag vattenflaska och handduk och till exempel en banan eller två för energipåfyllnad. Kom ombytt eller använd husets toaletter.

Mer info och boka plats på Boka.takkinen.se.

PS! Det finns gott om bra bussförbindelser från både Linköping och Vadstena; Gamla Folkets Hus ligger till exempel längs med linköpingsbussarnas sträckning, hållplats Verkstadstorget.

Tidigare evenemang 2012