Liveklasser med Zumba Fun Finn Juha Takkinen

Om bilden nedan inte fungerar, t.ex. om du får felmeddelanden, använd direktlänken istället: https://iframe.dacast.com/b/151495/c/526340

Välkommen till dansfitnesspartyt, direktsänt över nätet hem till dig!

En halvtimme innan passet så kan du chatta med såväl instruktör som andra inloggade deltagare: ladda om sidan så visas en pratbubbla i nedre högra hörnet som du kan klicka på. Logga sedan in med ditt Facebook-konto (eller skapa ett separat konto i chatten). Använd även chatten för att lösa ev. problem du kan ha med livesändningen.

Liveklasser varje vecka:

  • Zumba Gold tis och fre kl. 10.00
  • Zumba Gold ons kl. 17.30
  • Zumba Fitness sön 16.00.

Zumba Step-tider: onsdag 27 maj kl. 19.00 (OBS! Tiden) och onsdag 3 juni kl. 19.00.

Den senaste veckans klass finns även inspelad och tillgänglig online så att du kan dansa til den senare; se onlineklasser i schemat som finns på juhatakkinen.zumba.com (under Upcoming Virtual Classes). OBS! Klicka på View More för att se alla klasser live såväl som inspelade för de presenteras inte i tidsordning i listan! Du bokar en klass först genom att Swisha eller betala via PG och får sedan den kurskod som aktiverar videon som du sedan kan dansa klart till inom fem timmar från start Läs mer på ZINStudiosajten där klassen finns!